Tangled Horns & Rotzak + After Party

Jun 01, '24 20:00


Tangled Horns

 Stijl: Garagerock, Grunge, Stoner
 Hometown: Kempen - BE
 Website: https://www.tangledhorns.com/
 Facebook: tangledhorns/
 Instagram: tangledhorns/
 Youtube: @tangledhorns

Een alternatieve rockband vol wilskracht uit de Kempen, met een felle live-reputatie die jongleert met Garagerock, Grunge en Stoner gedrenkt in een 90's vibe.

Tangled Horns speelde op festivals als Groezrock, Roadburn, Desertfest, Alcatraz Open Air; toerde in Duitsland, Nederland en het VK; en speelde voorprogramma's voor o.a. Clutch, Red Fang, Fu Manchu, Graveyard, Baroness, Nebula, …

Hun laatste album "Lighter" kwam recent uit en werd voorgesteld in een uitverkocht TRIX in Antwerpen.

De band werd tijdens de lockdown-periode gedwongen om op een andere wijze muziek te maken, zonder bij elkaar in een repetitieruimte te hokken. Dat resulteerde in een compleet andere manier van schrijven, werken en opnemen. Ze bleven muziek maken, al was het maar om hun gedachten te verzetten en frustraties van zich af te schrijven.

De plaat werd geproduceerd door Pieter Kloos (Motorpsycho, The Devil's Blood, Peter Pan Speedrock, Dool).

Pers

“De muziek wordt weliswaar met de speelvreugde van een beginnende band gebracht, maar het spel en schrijfniveau liggen enorm hoog. Aan te raden aan iedereen die van Stoner, Grunge of Groove in het algemeen houdt.”
- Zware Metalen

Members:

Stef Kustermans – guitar
Kris Martens – drums
Tim Van de Plas – vocals
Dennis Van Der Auwera – guitar
Raf Vorsselmans – bass guitar

Rotzak

 Stijl: Hardcore, Mathcore
 Hometown: Diest - BE
 Facebook: rotzakband
 Instagram: rotzak.be

Rotzak is een vierkoppig beest uit Diest en heeft zich de afgelopen jaren een weg gebaand in de Hardcore- en Mathcore-scene.

De band staat bekend voor zijn energieke en raging live-optredens en speelde menig podia in binnen en buitenland aan flarden.

Ze wisselen chaotische composities af met herkendbare melodiën en zoeken de grenzen op van de traditionele hardcore en proberen deze te verleggen.

Met hun zinderende riffs, complexe ritmes en soms brute en dan weer oorstrelende zanglijnen hebben ze al meerdere moshpits doen ontbranden.

Op 20 februari komt hun nieuwe single met video clip uit.

Members

Niel Hendrickx - vocals
Niels Schuyten - drums
Bert Quaghebeur - guitar
Jody Croes - bass